Den nya Spiced-serien av Sara!

Med de nya kryddblandningarna från Sara La Fountain skapar du underbara smakupplevelser snabbt.

Våra produkter

  • Spiced Lemon Seasoning

    Lemon Seasoning

    Härlig gravningsblandning med citron till fisk

    • Strö över gravningsblandningen på fisken och grava fisken ett dygn
    • Skiva fisken och njut!
    • Dosering: 1–2 msk / kg fisk som ska gravas
    • Havssalt, socker, citronjuicepulver, dill, svartpeppar
    • Innehåller inga allergener

    Torka av fisken. Strö över gravningsblandningen på fisken (om du använder skinnfri filé masserar du in blandningen på båda sidorna). Linda in fisken tätt i plastfolie och tryck ut luften. Grava fisken minst ett dygn. När du tar ut fisken från plastfolien, torka av ytan ordentligt. Skiva fisken och servera.


  • Spiced Beetroot Seasoning

    Beetroot Seasoning

    Ger en underbar färg och smak åt fisken

    • Strö över gravningsblandningen på fisken och grava fisken ett dygn
    • Skiva fisken och njut!
    • Dosering: 1–2 msk / kg fisk som ska gravas
    • Havssalt, socker, rödbetspulver, dill, surhetsreglerande medel (vinsyra E334), svartpeppar, pepparrot
    • Innehåller inga allergener

    Torka av fisken. Strö över gravningsblandningen på fisken (om du använder skinnfri filé masserar du in blandningen på båda sidorna). Linda in fisken tätt i plastfolie och tryck ut luften. Grava fisken minst ett dygn. När du tar ut fisken från plastfolien, torka av ytan noggrant. Skiva fisken och servera.


  • Spiced Provence Rub

    Provence Rub

    Läcker örtblandning för kryddning och marinering

    • Lämplig för kött, fisk och grönsaker
    • Dosering: 3–4 rågade matskedar per 600 g kött eller dylikt
    • Havssalt, koriander, chili, rosmarin, basilika, oregano, timjan, lök, salvia, persilja, mörkt rörsocker, svartpeppar, vitlök, lagerblad
    • Innehåller inga allergener

    Som krydda: strö över köttet före eller under stekning.

    Som marinad: Blanda kryddan i en skvätt vatten och tillsätt olja. Lägg köttet som ska marineras i en plastpåse och häll över marinaden. Massera köttet så att marinaden täcker det helt. Tryck ut luften och förslut påsen. Låt köttet marinera minst ett par timmar, gärna över natten. Torka av köttet innan stekning.


  • Spiced BBQ Rub

    BBQ Rub

    Perfekt kryddblandning till alla grillningar

    • Krydda ribsen och annat kött lätt
    • Lämplig för marinering och kryddning
    • Dosering: 2 rågade matskedar per 600 g kött eller dylikt
    • Havssalt (30 %), mörkt rörsocker, röd, rökt och grön paprika, lök, vitlök, svartpeppar, kanel, kummin, krossad chili, rosmarin, spiskummin, lagerblad, nejlika
    • Innehåller inga allergener

    Som krydda: strö över köttet före eller under stekning.

    Som marinad: Blanda kryddan i en skvätt vatten och tillsätt olja. Lägg köttet som ska marineras i en plastpåse och häll över marinaden. Massera köttet så att marinaden täcker det helt. Tryck ut luften och förslut påsen. Låt köttet marinera minst ett par timmar, gärna över natten. Torka av köttet innan stekning.


  • Spiced Mexican Smoky

    Mexican Smoky

    Rökt kryddblandning för malet kött

    • Även utmärkt för hamburgerbiffar
    • Dosering: en rågad matsked / 500 g köttfärs
    • Havssalt, paprika, lök, mörkt rörsocker, vitlök, svartpeppar, chili, spiskummin, oregano, mesquite-rökarom
    • Innehåller inga allergener

    Blanda i kryddan i enlighet med mängden köttfärs i receptet. Om du tycker om högre salthalt kan du tillsätta salt eller använda mer krydda. Testa salthalten vid behov genom att tillaga en liten bit köttfärs i mikrovågsugn eller stekpanna. OBS: Om du använder ströbröd för köttbullar, beakta salthalten i det.

    Tillaga en köttig hamburgare direkt av högklassig köttfärs genom att blanda ned 12 g kryddblandning per 500 g kött.